donderdag 19 december 2019

Willen jullie weten wat onze lievelingsboeken waren? Lees dan snel verder!

Lana: Dit boek gaat over Sjakie en hij is 10 jaar oud. Hij woont in een klein oud huisje. Hij woont samen met zijn ouders en 4 grootouders.
Dit boek zit vol fantasie. Wonderlijk belevenissen en onvergetelijke momenten. En natuurlijk zo als in de meeste films is het einde het mooist.
David: Mijn boek een heel leuk en spannend boek.Het heet De tunnel.Het gaat over twee jongen die op avontuur gaan maar dan gebeurt er iets.Het gaat fout, hun avontuur was niet als verwacht.Maar ik vertel het niet verder.Maar ik kan je het garanderen dat je het leuk gaat vinden.Het is ook nog een stuk echt gebeurd en heel spannend.
Ali: Dit boek gaat over drie kinderen die hun ouders zoeken ze denken dat hun ouders levend zijn en daarom gaan ze naar verschillende avonturen om hun ouders te zoeken. Dit boek is spannend en is voor mensen die vechtsporten doen in dit boek meer je vriendschap verdriet en blijdschap.
Nastiya: Dagboek van een Muts (houd de dief!)
Dit boek gaat over Nikki, ze schrijft elke dag in haar dagboek. Mackenzie één van de MPM’s (Mooie Populaire Meisjes). Nikki heeft haar dagboek kwijt, maar eigenlijk heeft Mackenzie hem, Mackenzie heeft de kaft van Nikki’s dagboek veranderd dat Nikki het niet merkt dat Mackenzie haar dagboek heeft. Nu schrijft Mackenzie in Nikki’s dagboek. Mackenzie gaat bijna naar een andere school daarvoor legt ze nog Nikki’s dagboek terug. Dit boek vond ik heel leuk, de illustraties zijn heel mooi, de tekst is echt of er iemand in heeft geschreven. Ik vond een heel leuk boek!
Diewert: Dit boek gaat over Geronimo Stilton. Het avontuur begint met een muziekdoosje maar dat was geen gewoon muziekdoosje het was van de feeën koningin. Geronimo ontmoet een pad dat zijn gids is en hij door poorten heen gaat met grote wezens en kleine maar ook gemene en aardige. Ze maakten met die wezens vrienden. Ze moesten de feeën koningin redden met de Fantasia club maar zou dat wel lukken.



Nana: Dit boek 📖 gaat over en man 👨 genaamd Geronimo stilton. Die hele rare berichten krijg. Hij moest naar vreemde plaatsen. Zoals: de bibliotheek,de bioscoop,de stadion.🛤
Dit boek 📖 is spannend maar mysterieuze. Het is een fantastisch mooi boek 📖. Dus raad ik je aan lees dit boek 📖. 🧞‍♂️📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖.

Emma: Dit boek gaat over een meisje genaamd Violetta. Ze is verliefd op twee jongens. Ze weet niet voor wie ze moet kiezen. Dit boek is leuk en gaat over liefdeproblemen. Er zitten hier en daar een paar tekeningen. Als je van boeken over liefde houdt is dit een aanrader.

Babet: Fantasia v.
Dit boek gaat over Geronimo Stilton die een groot avontuur beleefd in de wereld Fantasia. Een vriendin van de zus van de Elfen Koning is ontvoerd, er zijn ook steeds maar aardbevingen in Fantasia. Dit boek is best wel spannend, het is soms ook wel grappig.
Niels: Het boek gaat over een kat genaamd Rufus en hij woont bij mensen.Totdat hij in het bos een muis wilt gaan vangen komt hij 4 kattenclans tegen: de donderclan,de schaduwclan,de sterrenclan en de rivierclan.
Het boek is heel avontuurlijk en soms een beetje zielig, iedereen die van heeeeel spannende dingen houdt moet dit boek lezen



Ode: Mijn boek gaat over een onschuldige diefstal. Er word iets gestolen en er wordt een meisje beschuldigd en haar vriend wil onschuld bewijzen.
Het boek is heel spannend en ook leerrijk 👍

Zahra: Dit boek gaat over Warre het is een hele vriendelijke meneer en houd super veel van vogels. Hij zit er elke dag wel uren naar te kijken.
Dit boek zit vol fantasie en is super leuk. Er zijn niet super veel tekeningen maar af en toe wel een paar tekening voor wat meer informatie. En er zijn een paar hele spannende stukjes. Dit was mijn lievelingsboek hopelijk gaan jullie hem ook 's lezen.


Leena: Dit boek gaat over een meisje Ellen. Ze houd super veel van muziek. Ze is op twee jongens verliefd. De jongens zijn Emiel en No. Dit boek is romantisch, en spanend en super leuk.

Cesar: Het boek ging over vreemdheid .
Er is een bodem loze rivier,een tunnel naar nergens,alle straten hebben dezelfde naam, je vindt er vegetarische piranha’s, killervampiervleermuizen en een piraat die de pest heeft aan piraten


Brent: Het boek gaat over een jongen van 15 jaar. Hij leeft in de laatste oorlog van 1944/1945 .Hij is dapper en belandt in een avontuur hij wil graag weten wie zijn vader vermoord heeft

Yanaïka: Dit boek gaat over mensen die werken bij de dieren ambulance .en ze redden allemaal dieren. Dit boek is ook zielig. en gaat over dieren en ook informatie.

Aadi: Dit boek gaat over een jongen die een halfvampier maar hij gaat wel gewoon naar school . Hij ontmoet een meisje en hij is eer op verliefd op maar dat meisje jaagt op vampiers. Maar de jongen vond snel iemand anders .
Dit boek is heel grappig en het heeft een leuke voorkant .
Dit boek heet hoe je op een vampier jaagt zonder dat je ouders het weten en hij is van Pete Johnson

Morena: Mijn boek gaat over de prehistorie . En er wordt gejaagd en er wordt een groepje tieners gedumpt in een bos . Dit boek is ,leuk ,grappig , tof , meeslepend , je ziet de hele tijd prentjes net als een strip . Een dikke strip . . Er zijn 9 verschillende wezens . Het is ook spannend want ze mogen alleen maar terug keren als ze één van de grote zes hebben vermoord . Einde ❤️❤️



Thallina: Dit boek gaat over een meisje die verliefd wordt op een jongen tijdens haar vakantie en ze vraagt zicht af wat geluk betekent. Dit boek is een beetje spannend maar ook heel leuk en ook een klein beetje ingewikkeld.

Juf Tania: Dit boek gaat over een jongen. Hij is 10 jaar en leeft in Ierland tijdens de WOII. Er komt een nieuwe jongen in zijn klas die beweert dat hij Hitler ontmoet heeft. Ik vond het een spannend en ontroerende boek. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly